3 jaar Kickstart met Doekes Prakken

Op vrijdag 30 juni 2017 geven wij een groot feest ter ere van het 3-jarig jubileum van Kickstart en nemen wij afscheid van Doekes Prakken, de oprichter van Kickstart. Ook stellen wij op deze dag de nieuwe gezichten van Kickstart voor en is het een moment om samen vooruit te kijken naar de toekomst van Kickstart. Later op de dag geven wij, als vanouds, een Design Studio Kickstart. Deze keer is het thema ‘Waardevol Experimenteren’. Ben jij erbij? Laat het ons weten via onderstaand aanmeldformulier.

Datum: vrijdag 30 juni 2017
Tijd: 13.00 – 17.00 uur

Locatie: LE:EN
Heuveloord 140
3523 CK UTRECHT

Programma

12.30 Inloop

13.00 Kickstartjubileum en afscheid Doekes

14.00 Design Studio ‘Waardevol Experimenteren’

16.00 Borrel

Doekes Prakken

Aanmelden

 

Beroepsniveau

Ben jij bij het 3-jarig jubileum van Kickstart en het afscheid van Doekes?
Sluit jij ook aan bij de Design Studio Kickstart 'Waardevol Experimenteren'?
Geef het hier aan:
Jubileum KickstartDSK 'Waardevol Experimenteren'

Locatie

Hoe kom je bij LE:EN:

OV Vanaf CS neem je bus 8 richting Lunetten. Stap uit bij halte Tolsteeg. LE:EN is gevestigd achter het benzinestation op slechts 2 minuten lopen vanaf de halte.

AUTO Goed bereikbaar vanaf de A2, A12 en A27. LE:EN heeft een eigen parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. LE:EN zit achter de benzinepomp, naast de watertoren. Rij een stukje de Heuveloord op en bij het hek rechts is het parkeerterrein. Omdat we graag rekening houden met de buren van LE:EN, gelieve niet verder de Heuveloord op te rijden.