Kickstart brengt innovaties op gang met teams van starters

Afdelingen worden steeds kleiner. Teams moeten ‘lean’ werken. Ruim een derde van de werknemers ervaart de werkdruk als te hoog. Het is dan ook niet vreemd dat langetermijnplannen op de plank blijven liggen. Via Kickstart kan je een innovatieteam van young professionals (HBO+) inzetten om een vraagstuk op te pakken, wat anders zou blijven liggen. En je geeft deze young professionals een flinke boost aan hun loopbaan.

Hoe werkt het?

Samen formuleren we een concreet vraagstuk. Drie starters gaan vervolgens voor een tijdelijke periode bij jouw organisatie aan de slag. Met hun frisse blik en creatieve kracht brengt het team, in co-creatie met relevante stakeholders, een innovatie op gang. Geen advies, maar echt een (aanzet tot) verandering. Wij verzorgen de gehele werving & selectie en trainen hen zoals je van de Baak gewend bent.

ABN AMRO

Richard Koolos, ABN AMRO
“Wij werken met Kickstart omdat we jonge, gepassioneerde professionals zochten die ons kunnen helpen om tot nieuwe inzichten te komen”. ​​Lees meer over de resultaten

Gemeente UH

Jan Willem Hut, Gemeente Utrechtse Heuvelrug
“De Kickstarters hebben gesproken met veel verschillende ondernemers, leveranciers en potentiële gebruikers van Groen Gas en zijn tot concrete actie over gegaan”. Lees meer over de resultaten

Kickstart werkt met organisaties zoals:

Organisaties

Resultaten:
  • Een frisse blik op de regionale samenwerking in de jeugdzorg
  • Inzicht in de belangrijkste knelpunten in de samenwerking
  • Daling van de kosten door een betere samenwerking
  • Professionele begeleiding van de teams via Kickstart
  • Een boost kunnen geven aan de loopbaan van deze startersInteresse? Vul dan hier rechts je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Kickstart in actie zien? Op 11 december laten de huidige 6 teams hun resultaten zien op de Kickstart Pitchdag.

Naam (verplicht)

Organisatie (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onze Kickstarters