Kickstart your Social Impact brengt vernieuwing in jouw organisatie door een nieuwe manier van werken.

 

 

Huidige situatie

Afdelingen worden steeds kleiner. Teams moeten lean werken. Ruim een derde van de werknemers ervaart de werkdruk als te hoog. Het is dan ook niet vreemd dat lange termijn plannen blijven liggen op de plank.


Concrete oplossing met Kickstart

Voor veel young professionals zit de banenmarkt op slot. Dat is zonde van hun potentieel. Via “Kickstart your Social Impact” kan je een innovatieteam van young professionals (HBO+) inzetten om jouw vernieuwingsvraagstuk aan te pakken. Hierdoor helpen we jouw organisatie aan een concrete oplossing, en jij helpt young professionals zich te blijven ontwikkelen.

  • Wij werken met Kickstart omdat we jonge, gepassioneerde professionals zochten die ons kunnen helpen om tot nieuwe inzichten te komen.”

    - Richard Koolos, ABN AMRO

 

Hoe werkt het?

Samen formuleren we een concreet vernieuwingsvraagstuk. Drie starters gaan vervolgens voor een tijdelijke periode bij jouw organisatie aan de slag. Met hun frisse blik en creatieve kracht werkt het team, in co-creatie met relevante stakeholders, toe naar een concrete en duurzame oplossing. Geen advies, maar echt een (aanzet tot) verandering. Wij verzorgen de gehele werving & selectie en trainen hen zoals je van de Baak gewend bent. Jouw organisatie heeft slechts een opdrachtgeversrol.


Wat levert dit jouw organisatie op?

  • Een oplossing voor een vraagstuk dat anders zou blijven liggen
  • Nieuwe verbindingen met stakeholders rondom het vraagstuk
  • Een frisse blik van de nieuwe generatie in jouw organisatie
  • Een wervingstool om aanstormend talent in actie te zien
  • Ontdek een nieuwe manier van werken: Design Thinking

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam (verplicht)

Organisatie (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)