• Background Image

  I&M – Project X

Project X bij Ministerie van Infrastructuur & Milieu

Werk mee aan de toekomst van het ruimtelijk economisch domein in de regio Haarlem en Alkmaar

Wil jij een concrete bijdrage leveren aan de toekomstplannen binnen het ruimtelijk economisch domein in de regio Haarlem en Alkmaar? Ben je een starter met een achtergrond in de richting van ruimtelijke ordening, sociale geografie, planologie, gedragswetenschappen of communicatiewetenschap? Klaar voor werkervaring en uitdaging op niveau? Dan zoeken wij jou! Er is beperkt plek bij de intakegesprekken (di 3 november), dus meld je snel aan.

Team van 3 kickstarters gezocht!
Voor een last-minute opdracht bij het Ministerie van I&M zijn we op zoek naar een team van 3 starters. Het uitzonderlijke en bijzondere aan deze opdracht is dat jullie in de eerste weken van het traject worden betrokken in het formuleren van de exacte opdracht. Om je een beetje een idee te geven: in november starten ook twee andere opdrachten bij I&M over landschap en over bereikbaarheid.

Wat we je wel al kunnen vertellen…
Je gaat meewerken aan een grootschalig MIRT-onderzoek (Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport) in de regio Haarlem en Alkmaar. Binnen dit onderzoek wordt op dit moment de eerste oriëntatiefase afgerond; hierop volgt een verdiepend onderzoek voor de tweede analysefase. De resultaten uit deze analysefase vormen de basis voor het beleid voor de toekomstplannen in de regio. Hier ga jij als Kickstarter aan meewerken. Bijvoorbeeld door verschillende partijen en partners bij elkaar te brengen, of nieuwe thema’s of verbindingen verder uit te werken. Wat de precieze inhoud van de opdracht ook wordt: je krijgt de kans om je netwerk enorm te vergroten, doet ervaring op binnen de overheid en kan een concrete bijdrage leveren aan een grootschalig onderzoek.

Opdrachtgever: Ministerie van Infrastructuur & Milieu

Locatie opdracht: Haarlem

kickstartKickstart is echt iets voor jou als:

 • Je geïnteresseerd bent in sociale innovatie.
 • Je de ambitie hebt om verandering teweeg te brengen in een project of organisatie.
 • Je de meerwaarde ziet van samenwerken in een multidisciplinair team

Wat bieden wij?

In ruil voor jouw tijd en talent bieden we je:

 1. Vijf trainingsdagen gericht op sociale innovatie in organisaties, om je te begeleiden en belangrijke inzichten te geven op sleutelmomenten in het traject.
 2. Een teamcoach die jou en je team ondersteunt, begeleidt en feedback geeft.
 3. Een persoonlijke loopbaancoach die je gaat helpen met het uitstippelen van de volgende stap in je carrière.
 4. De kans om heel breed te netwerken en meer te leren over het werken in een organisatie.
 5. Een interessant en belangrijk vraagstuk, waardoor jij in vier maanden expert wordt op het gebied van kwalitatief onderzoek ten behoeve van bereikbaarheid en stedelijke ontwikkeling.
 6. Reiskostenvergoeding

Hoeveel tijd kost dit project?
12 tot 16 uur per week, gedurende vier maanden.

Aanmelding voor deze opdracht is niet meer mogelijk.