Resultaten

Verandervraagstuk

ABN Amro

ABN AMRO: Verleiden tot woningverduurzaming

Hoe kan ABN AMRO, samen met groepen 20-30 jarigen, zoals Duurzame Jonge 100, tot duidelijkere strategieën en acties komen om woningbezitters te verleiden hun woning te laten verduurzamen?

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Gemeente Utrechtse Heuvelrug: Ontvangst beleving

Hoe kan gemeente Utrechtse Heuvelrug met een gezamenlijke entree hun ontvangst verbeteren voor haar bezoekers? De kickstarters mochten in deze opdracht niet alleen advies geven, maar ook direct experimenteren.

Innovatievraagstuk

ABN Amro

ABN AMRO Verzekering: Domotica & Schadepreventie

Nieuwe technologieën op het gebied van domotica maken het mogelijk schade in huishoudens beter te voorkomen. Op welke manier kan ABN AMRO deze nieuwe technologieën inzetten als aanvullingen op verzekeringen.

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Gemeente Utrechtse Heuvelrug: Exploitatie Groen Gas Station

Is het mogelijk voor gemeente Utrechtse Heuvelrug om over te stappen naar Groen Gas voor hun transport? Betrek andere gemeenten, pomphouders, exploitanten en maak een groen gas station daadwerkelijk mogelijk!

Onderzoeksvraagstuk

ABN Amro

ABN AMRO Verzekeringen: Risico’s in Beeld

ABN AMRO wil ondernemers helpen in alle levensfases van hun bedrijf, van start tot verkoop, of zelfs een eventueel faillissement. Maar welke informatie zoekt de ondernemer nu eigenlijk? Wat speelt er in zijn wereld? En waar kunnen wij hem mee van dienst zijn?

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Utrechtse Heuvelrug: Ontwikkeling Stationsgebied

Het station en het gebied rondom de spoorwegovergang wordt in de komende jaren flink verbouwd. De gemeente Utrechtse Heuvelrug stelt de vraag wat een goede, breed gedragen manier is om het parkeerbeleid in de omgeving van het station vorm te geven en hoe daarop gehandhaafd kan worden.

  • Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

    [recaptcha size:compact]