Realisatie van Groen Gas Station in gemeente Utrechtse Heuvelrug

Is het mogelijk voor  gemeente Utrechtse Heuvelrug om over te stappen naar Groen Gas voor hun transport? Betrek andere gemeenten, pomphouders, exploitanten en maak een groen gas station daadwerkelijk mogelijk!


Resultaten

Dit team ging op pad met de opdracht om vanuit de duurzaamheidsambities van gemeente Utrechtse Heuvelrug de eerste stappen te zetten een Groen Gas station te realiseren. In de eerste zes weken spraken zij met verschillende medewerkers van de gemeente, ondernemers, pompstationhouders en grote leveranciers van Groen Gas. Daaruit bleek dat het een uitdaging was om vraag en aanbod van Groen Gas op elkaar af te stemmen. Zij zijn op zoek gegaan naar de beste locatie om een groen gas station te realiseren en hebben met een pompstationhouder en een leverancier van Groen Gas een mondelinge overeenkomst bereikt. Ook hebben zij met het wagenpark van de gemeente en ondernemers gesproken over de afname van Groen Gas. Binnen niet al te lange tijd zullen alle formaliteiten rond zijn en de eerste mogelijkheid van het tanken van Groen Gas binnen gemeente Utrechtse Heuvelrug een feit zijn. Met dank aan dit Kickstart team.

Jan Willem Hut

Jan Willem Hut, Opdrachtgever

“Dit team heeft onze verwachtingen overtroffen! Ze hebben gesproken met veel verschillende ondernemers, leveranciers en potentiële gebruikers van Groen Gas. Momenteel worden de eerste stappen gezet om in de gemeente Utrechtse Heuvelrug een Groen Gas station te realiseren.”

Helen Basari

Helen Basari, Kickstarter

“Het leukst vond ik het in gesprek gaan met allerlei partijen, elk met hun eigen belangen. En van daaruit zoeken naar verbinding. Binnen het team hebben we gebruik gemaakt van ieders kwaliteiten en elkaar perfect kunnen aanvullen. Zo kon ik mijn ei kwijt op het gebied van communicatie en relatiebeheer.”

Stuur mij meer informatie!

Wil jij ook een kickstart team inzetten om een innovatie bij jouw organisatie op gang te brengen? Dit levert jouw organisatie op:

  • ​Extra capaciteit (800 uur) om een innovatie op gang te brengen
  • Professionele begeleiding van de teams via Kickstart
  • Een frisse blik en creatieve kracht in de organisatie
  • Een wervingstool om aanstormend talent in actie te zien
  • Het geven van een kickstart aan de carrière van deze starters

Geïnteresseerd? Vul hier rechts jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam (verplicht)

Organisatie (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)