Vebego: Online innovatie en productontwikkeling

Vebego is als serviceorganisatie een van de grootste werkgevers en familiebedrijven in Nederland. Mensgericht organiseren, innovatie en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Vebego wil een online platform ontwikkelen om schoonmakers te verbinden aan de particuliere markt. De uitdaging waar Vebego een Kickstart-team voor heeft ingeschakeld, is het vinden van een manier waarop dit platform op een kwalitatieve en menswaardige manier kan worden opgezet.

Resultaten

Bij het ontwikkelen van de nieuwe dienstverlening, heeft het Kickstart-team de behoeften van de toekomstige gebruikers centraal gesteld. Deze inzichten hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het online platform. In de eerste inventarisatie zijn de Kickstarters in gesprek gegaan met potentiële klanten en potentiële schoonmakers. Het team heeft de tijd gehad om écht in gesprek te gaan met de doelgroep, en heeft hierbij verschillende aannames kunnen toetsen. Daarnaast zijn de behoeften van beide partijen in kaart gebracht en is er gezocht naar manieren om deze behoeften bij elkaar te brengen.

Het Kickstart-team

Sanne de Wit

Historicus & Sociaal Geograaf, Doorzetter, Planmatige & doelgerichte werker, Interesse in duurzame en eerlijke ontwikkeling, Passie voor ijs

Anna van Boven

Cultuurwetenschapper l oog voor detail l creatieve denker l analytisch l grafische vormgeving l educatie l betrokken l vindingrijk

Heleen Jacobs

Nieuwsgierig, zelfstandig, communicatief en betrokken. Goed in luisteren, doorvragen, meedenken en verslag leggen. Voorliefde voor talen, kunst en katten.

 

Logo_ButtonKan jouw organisatie ook een frisse blik gebruiken? We gaan graag met je in gesprek om te brainstormen over een mogelijk vraagstuk.