Geen banen, werk genoeg!

Voor veel young professionals zit de arbeidsmarkt op slot, terwijl deze generatie een grote vernieuwingskracht in organisaties kan brengen. Bij organisaties loopt men over van het werk, waardoor men nauwelijks aan vernieuwing toe komt. Dit initiatief brengt beide doelgroepen samen om tot duurzame oplossingen te komen.

Talent ontdekken en laten zien

Kickstart your Social Impact gelooft dat jongeren veel meer kunnen dan ze nu mogen laten zien. We zien een groeiende groep jonge mensen die ambitie en talent bezitten, maar weinig kansen krijgen om deze op niveau in te zetten. Kickstart biedt de kans om talent en ambitie zichtbaar te maken en tot bloei te laten komen.

Ontwikkeling als professional en als persoon

Kickstart is meer dan alleen een werkervaringsplek. De young professionals doorlopen in vier maanden een intensief ontwikkelingstraject dat erop gericht is om de Kickstarters, zowel op professioneel als ook op persoonlijk vlak, verder te helpen. Kickstart-teams worden getraind in de Agile werkmethodieken, maar ook in subtiele vaardigheden die nodig zijn op de werkvloer zoals omgaan met weerstand. Een teamcoach stimuleert de groepsdynamiek van het team en een procesbegeleider begeleidt hun bij de grote lijnen van de opdracht. Daarnaast krijgt elke Kickstarter een persoonlijke loopbaanprofessional toegewezen.

Kick 11 training 3

Wat organisaties en young professionals over Kickstart zeggen.

“We hadden ook een consultant kunnen inhuren, maar dan hadden we niet zo’n verfrissende oplossing gekregen.”

- Richard Kooloos, Hoofd Duurzame Ontwikkeling, ABN AMRO

“Kickstart heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn professionele ontwikkeling. Ik ben klaar voor de arbeidsmarkt.”

- Timo, starter bij Kickstart Your Social Impact

  • Nieuwsgierig geworden?

    Wij komen graag met je in contact.

    [recaptcha size:compact]