Kickstart Projectmedewerker Innovatie & interactie bij Capgemini

Hoe kan Capgemini innovatie tastbaar en toegankelijk maken in een fysieke ontmoetingsplek?

Hoe kan innovatie tastbaar en toegankelijk worden gemaakt? Capgemini wil hiervoor een fysieke ontmoetingsplaats creëren in de gemeente Utrecht. Hoe dit eruit moet komen te zien? Daar ga jij als Kickstarter mee aan de slag!

Als Kickstarter bij Capgemini ontwikkel je een fysieke showcase in Utrecht waar laagdrempelig kennis kan worden gemaakt met innovatie en nieuwe technologie. Denk bijvoorbeeld aan innovaties als mobiel- en contactloos betalen. Dit project staat nog in de kinderschoenen, je krijgt dus veel vrijheid om vorm te geven aan hoe deze ontmoetingsplek eruit moet komen te zien. Daarnaast zorg je ervoor dat deze showcase ook écht tot stand komt, door samen met Capgemini op zoek te gaan naar een samenwerking met partners en bijvoorbeeld de gemeente Utrecht.

Je werkt vier maanden lang aan een uitdagend en concreet vraagstuk, waar je het technische en sociale met elkaar kan verbinden. Door een training, teamcoach en loopbaancoach kan je je in korte tijd sterk ontwikkelen en je netwerk uitbreiden. Het Kickstart-programma is een combinatie van onderzoekend, verbindend en actiegericht: in vier maanden Kickstart werk je toe naar een oplossing waarmee je impact maakt.

Wie zoeken we?

Voor deze opdracht zoeken we een team van drie hoogopgeleide (HBO of WO) starters uit Amsterdam. Persoonlijkheid en motivatie vinden we belangrijker dan ervaring en studie-achtergrond. We zoeken een multidisciplinair team en zoeken bij het selecteren van de deelnemers naar mensen met verschillende kennis, eigenschappen en achtergronden. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent, buiten de gebaande paden durft te denken en een goede aanvulling bent op de rest van het team.

Kickstart is echt iets voor jou als:
  • Je de ambitie hebt om een concrete verandering in gang te zetten.
  • Je open staat voor een actiegerichte aanpak van een vraagstuk op niveau.
  • Je de meerwaarde ziet van samenwerken in een multidisciplinair team.
Wat bieden wij jou?

In ruil voor jouw tijd en talent bieden we je:

  • Brainstorm- en trainingsdagen gericht op Design Thinking, om je te begeleiden en belangrijke inzichten te geven op sleutelmomenten in het traject.
  • Een teamcoach die jou en je team ondersteunt, begeleidt en feedback geeft.
  • Een persoonlijke loopbaancoach die je gaat helpen met het uitstippelen van de volgende stap in je carrière.
  • De kans om heel breed te netwerken en meer te leren over het werken in een grote organisatie.
  • Een interessant vraagstuk, waardoor jij in vier maanden expert wordt op het toegankelijk en tastbaar maken van innovatie.
  • Veel vrijheid en vertrouwen om je te kunnen ontwikkelen; begeleiding en structuur waar je dat nodig hebt.
  • Reiskostenvergoeding
Aanmelden voor dit project is niet meer mogelijk.

Opdrachtgever:
Capgemini

Locatie:
Utrecht

Periode:
4 maanden, april – juli 2016

Tijdsbesteding:
12-16 uur per week

Intakegesprekken:
11 – 22 maart

Vragen over dit project? Mail ons!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Je vraag