Nieuwe Kickstart-projecten: maart - juli 2016

Begin maart gaan we van start met een nieuw Kickstart-traject. Je werkt vier maanden lang aan een uitdagend vraagstuk bij een grote organisatie. Je leert in korte tijd waar jouw sterke punten en interesses liggen, krijgt veel kansen om te netwerken en je leert actiegericht tot vernieuwende oplossingen te komen. Kortom: een ervaring die een kickstart aan je carrière geeft!

Dit Kickstart-traject gaat van start op 7 maart. Aanmelden is niet meer mogelijk. Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe projecten? Laat dan hier je mailadres achter.

Logo ASVZ
Project Opleiden & Leren bij ASVZ

Om hoge kwaliteit zorg te bieden, investeert zorgorganisatie ASVZ veel in opleiding en training. Wat levert deze investering op en hoe is deze groei in kwaliteit te meten?

Project Verkeersveiligheid bij het Ministerie van Infrastructuur & Milieu

Ben je geïnteresseerd in gedragsverandering en wil je aan de slag bij een ministerie? Met dit project bij I&M onderzoek, ontwikkel en test je nieuwe manieren om het gebruik van fietsverlichting te vergroten.

Project Jeugdwerkloosheid bij de Gemeente Rotterdam

Er zijn binnen de Gemeente Rotterdam veel projecten en initiatieven om jeugdwerkloosheid te bestrijden. Hoe kunnen zowel de gemeente als jongerencoaches een beter beeld krijgen van de mogelijkheden om jongeren te ondersteunen?

Project Jeugdzorg voor ouders van generatie Y

Hoe kunnen zorgprofessionals meebewegen met de leefwereld van een nieuwe generatie jonge ouders? Rivas biedt jeugdgezondheidszorg aan in de regio Zuid-Holland Zuid, onder andere via het consultatiebureau. Hoe gaat deze zorg veranderen in een wereld van digitalisering en informatisering?

Heb je een vraag? Mail ons!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Je vraag