Kickstart Projectmedewerker Opleiden & Leren bij ASVZ

Hoe kan de waarde van de opleidingsmogelijkheden voor werknemers bij ASVZ inzichtelijk worden gemaakt?

ASVZ is een grote zorgorganisatie in de regio Zuid-Holland en West-Brabant, gespecialiseerd in kleinschalige zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking en psychische problematiek. Om zorg van hoge kwaliteit te bieden met vakbekwame en betrokken medewerkers, investeert ASVZ veel in opleiding en training. Er is nog weinig inzicht in het resultaat en daarmee de waarde van de opleidingsmogelijkheden. Daar ga jij als Kickstarter mee aan de slag!

Als Kickstarter bij ASVZ zoek je naar manieren om het rendement van de opleidingen en trainingen inzichtelijk te maken. Het gaat om meer dan honderd verschillende bijscholingstrajecten en vakinhoudelijke cursussen, maar ook trajecten gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Investeren in de ontwikkeling van medewerkers gaat immers samen met de kwaliteit van de geboden zorg.

Je werkt vier maanden lang aan een interessant vraagstuk in een team van drie Kickstarters. Door een training, teamcoach en loopbaancoach kan je je in korte tijd sterk ontwikkelen en je netwerk uitbreiden. Het Kickstart-programma is een combinatie van onderzoekend, verbindend en actiegericht: in vier maanden Kickstart werk je toe naar een oplossing waarmee je impact maakt.

Wie zoeken we?

Voor deze opdracht zoeken we een team van drie hoogopgeleide (HBO of WO) starters. Persoonlijkheid en motivatie vinden we belangrijker dan ervaring en studie-achtergrond. We zoeken een multidisciplinair team en zoeken bij het selecteren van de deelnemers naar mensen met verschillende kennis, eigenschappen en achtergronden. Het maakt dus niet uit of je een achtergrond hebt in de zorg, sociale wetenschappen, onderwijs of iets anders. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent, buiten de gebaande paden durft te denken en een goede aanvulling bent op de rest van het team.

Kickstart is echt iets voor jou als:
 • Je de ambitie hebt om een concrete verandering in gang te zetten.
 • Je open staat voor een actiegerichte aanpak van een vraagstuk op niveau.
 • Je de meerwaarde ziet van samenwerken in een multidisciplinair team.
Wat bieden wij jou?

In ruil voor jouw tijd en talent bieden we je:

 • Een kickstart aan je carrière!
 • Vijf brainstorm- en trainingsdagen gericht op Design Thinking, om je te begeleiden en belangrijke inzichten te geven op sleutelmomenten in het traject.
 • Een teamcoach die jou en je team ondersteunt, begeleidt en feedback geeft.
 • Een persoonlijke loopbaancoach die je gaat helpen met het uitstippelen van de volgende stap in je carrière.
 • Kansen om heel breed te netwerken en meer te leren over het werken in een organisatie.
 • Een interessant vraagstuk, waardoor jij in vier maanden expert wordt op het gebied van de kwaliteit en impact van trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen een (zorg)organisatie.
 • Veel vrijheid en vertrouwen om jezelf te kunnen ontwikkelen; begeleiding en structuur waar je dat nodig hebt.
 • Reiskostenvergoeding
Aanmelden voor dit project is niet meer mogelijk.
Logo ASVZ

Opdrachtgever:
ASVZ

Locatie:
Sliedrecht

Periode:
4 maanden, maart – juli 2016

Tijdsbesteding:
12-16 uur per week