Pitchdag Kickstart augustus – december ’15

Op vrijdag 11 december is de Pitchdag van alweer het vijfde Kickstart traject. Op deze dag zullen de 18 Kickstarters het resultaat van hun onderzoek presenteren.

Deze afsluiting van het Kickstart-traject is een belangrijke dag voor de Kickstarters. Na vier maanden aan een project te hebben gewerkt, kunnen ze eigenlijk hun bevindingen en resultaten pitchen. Ook voor de opdrachtgever en de stakeholders waarmee het team heeft gesproken is dit een bijzondere, leerzame en interessante middag. Alle betrokkenen en geïnteresseerden zijn uitgenodigd!

Pitchdag Kick5
Locatie: LE:EN

Heuveloord 140
3523 CK Utrecht

Programma vrijdag 11 december 2015

14:30 – inloop en ontvangst
15:00 – plenaire opening
15:30 – ronde 1: pitches + discussie
16:00 – ronde 2: pitches + discussie
17:00 – netwerkborrel

Routebeschrijving en parkeren

LE:EN is goed bereikbaar met de (ov-)fiets, openbaar vervoer of met de auto.

OV goed bereikbaar. Vanaf Utrecht Centraal neem je bus 8 richting Lunetten. Stap uit bij halte Tolsteeg. Vanaf de halte is het 2 minuten lopen, LE:EN zit direct achter het benzinestation.

AUTO goed bereikbaar vanaf de A2, A12 en A27. LE:EN heeft een eigen parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. LE:EN zit achter de benzinepomp, naast de watertoren. Rij een stukje de Heuveloord op en bij het hek rechts is het parkeerterrein. Omdat we graag rekening houden met de buren van LE:EN, gelieve niet verder de Heuveloord op te rijden.

Routebeschrijving en parkeren
Kickstart projecten van Kick #5

Op deze dag presenteren de zes teams de resultaten van zes projecten bij zes verschillende bedrijven. Wat de projecten met elkaar gemeen hebben? Elk project is gericht op sociale duurzaamheid en innovatie. De Kickstarters bieden vanuit hun diverse achtergronden nieuwe perspectieven in de oplossing van de vraagstukken.

Bij Actiz onderzocht het Kickstart-team de kennisdeling met de leden. Bij Capgemini ging een team aan de slag met vitaliteitsmanagement. Bij de Gemeente Ede wordt onderzoek gedaan naar de rol van de gemeente bij de geestelijke gezondheidszorg. Het Kickstart-team bij het Openbaar Ministerie werkt aan een project over diversiteit. Bij het ROC Mondriaan onderzoekt het team de financiële zelfredzaamheid van MBO-jongeren. Het project bij Vebego staat in het teken van een online innovatie voor de ontwikkeling van een nieuwe dienst.

Meer weten over de inhoud van de verschillende vraagstukken? Klik dan op onderstaande logo’s.

Kom je ook?

Alle opdrachtgevers en betrokkenen van de projecten worden automatisch uitgenodigd. Maar ook geïnteresseerden in Kickstart worden aangemoedigd om langs te komen. Tijdens de Pitchdag krijg je een goed idee wat Kickstart inhoudt en voor jou kan betekenen, zowel als opdrachtgever of als deelnemer.

Wel word je verzocht je aan de melden via het volgende aanmeldformulier, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.