Kickstart Pitchdag 18 maart

Uitnodiging & aanmelden

Op vrijdag 18 maart is de Pitchdag van het Kickstart-traject dat in november 2015 is gestart. Op deze dag zullen de 4 teams het resultaat van hun onderzoek presenteren.

Deze afsluiting van het Kickstart-traject is een belangrijke dag voor de Kickstarters. Na vier maanden aan een project te hebben gewerkt, kunnen ze eindelijk hun bevindingen en resultaten presenteren. Ook voor de opdrachtgever en de stakeholders waarmee het team heeft gesproken is dit een bijzondere, leerzame en interessante middag. Alle betrokkenen en geïnteresseerden zijn uitgenodigd!

Locatie

Let op: de locatie is gewijzigd!

LE:EN
Heuveloord 140, Utrecht

Programma vrijdag 18 maart 2016

14:30 – inloop en ontvangst
15:00 – start van pitches
17:00 – afsluiting en borrel

Routebeschrijving en parkeren

LE:EN is goed bereikbaar met de (ov-)fiets, openbaar vervoer of met de auto.

OV goed bereikbaar. Vanaf Utrecht Centraal neem je bus 8 richting Lunetten. Stap uit bij halte Tolsteeg. Vanaf de halte is het 2 minuten lopen, LE:EN zit direct achter het benzinestation.

AUTO goed bereikbaar vanaf de A2, A12 en A27. LE:EN heeft een eigen parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. LE:EN zit achter de benzinepomp, naast de watertoren. Rij een stukje de Heuveloord op en bij het hek rechts is het parkeerterrein. Omdat we graag rekening houden met de buren van LE:EN, gelieve niet verder de Heuveloord op te rijden.

Kom je ook?

Alle opdrachtgevers en betrokkenen worden door ons en de Kickstarters uitgenodigd. Ook andere geïnteresseerden worden aangemoedigd om op deze middag langs te komen. Overweeg je zelf een project in te brengen bij Kickstart, of ben je nieuwsgierig naar ontwikkelingen binnen het onderwijs en de overheid? Ook dan ben je van harte welkom.

Wel word je verzocht je aan de melden via het volgende aanmeldformulier, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Kick Pitchdag