Project Duurzame en Gezonde Mobiliteit bij de Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Hoe kan de Gemeente Utrechtse Heuvelrug duurzaamheid en gezondheid implementeren in het mobiliteitsbeleid?
Projectomschrijving

De Gemeente Utrechtse Heuvelrug wil trots zijn op haar mobiliteitsbeleid. Met het oog op de toekomst wil zij haar beleid aanpassen; gezond personeel staat immers voor een gezonde organisatie en duurzame mobiliteit draagt bij aan een beter leef- en werkmilieu. Het Kickstart-team gaat een aanzet geven tot deze beleidsverandering.

Het team gaat onderzoeken waar het gemeentepersoneel behoefte aan heeft op het gebied van duurzaamheid en gezondheid. Daarnaast gaan ze uitvinden met welke regelgeving de gemeente te maken krijgt om haar mobiliteitsbeleid te innoveren. Het Kickstart-team verdiept zich tijdens het traject in de complexe organisatie van een gemeente en creëert een gedetailleerd overzicht van de mogelijkheden tot de verduurzaming van het mobiliteitsbeleid. Met de verzamelde inzichten wordt een interventie ontwikkeld om duurzame en gezonde mobiliteit te stimuleren.

De Kickstarters

Lianne van de Schootbrugge

Lianne van de Schootbrugge

sociaal wetenschapper│maatschappelijk betrokken | oplossingsgerichte doorzetter│beleid en advies│reislustig, bootcamp

Kim Kijk in de Vegt

Kim Kijk in de Vegt

Nauwkeurige, analytische en ontspannen neurobioloog, met oog voor de maatschappij. Aandacht voor de effecten van voeding op het lichaam en op het klimaat.

kick-11_guh_yvonne

Yvonne van de Lindeloof

Internationaal georiënteerde, sportieve aanpakker | MA duurzame publiek-privaatrechtelijke samenwerking | doorzettingsvermogen | zoekt innovatieve uitdagingen

Als Kickstarter

Gedurende vier maanden werk je aan een uitdagend vraagstuk en volg je een ontwikkelingstraject. Je ontwikkelt jezelf op verschillende dimensies door het volgen van innovatietraining, teamcoaching en loopbaancoaching. Het Kickstart-traject is een combinatie van onderzoekend, verbindend en actiegericht werken: in vier maanden Kickstart werk je toe naar een oplossing waarmee je impact maakt.

Kickstart is echt iets voor jou als je:
  • de ambitie hebt om een concrete verandering in gang te zetten;
  • open staat voor een actiegerichte aanpak van een vraagstuk op niveau;
  • jezelf wilt ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak;
  • plezier en betekenis in werk belangrijk vindt.
Word ook Kickstarter!

Aanmelding voor dit project is gesloten, maar wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe projecten? Vul het interesseformulier in.