Financiële zelfredzaamheid bij ROC Mondriaan

Hoe wordt de financiële weerbaarheid onder scholieren van het ROC Mondriaan vergroot?
Omschrijving project

ROC Mondriaan wil de financiële zelfredzaamheid van hun scholieren vergroten. Er zijn een aantal initiatieven en plannen om de scholieren te ondersteunen in het omgaan met financiële verantwoordelijkheden. Hoe kunnen deze plannen succesvol worden geïmplementeerd en welke partijen moeten daarbij worden betrokken? Daar gaat dit Kickstart-team mee aan de slag.

Over Kickstart your Social Impact

Kickstart your Social Impact zet projectteams van hoogopgeleide starters in op vraagstukken die door de drukte van alledag blijven liggen. Meer weten?

De Kickstarters

ROC_Renate
Renate Maijers

Actieve stadssocioloog // De mens intrigeert me. De samenleving is een levend studieobject voor me // Mijn karakter: initiatiefrijk, netwerken, creativiteit, analyserend & zorgvuldig.

ROC_Martynke
Martynke Segers

Interdisciplinair sociale wetenschapper. Enthousiaste en creatieve aanpakker. Hart voor zorg en welzijn. Houdt van koken en reizen.

ROC_Marjolein
Marjolein de Nooijer

Ik woon samen in Den Haag, heb een professionele passie voor zorg en onderwijs, en persoonlijk voor vrienden, koken, lezen, schrijven, dieren, natuur en wandelen.

Ik wil ook zo'n team!

Heb jij zelf nog een vraagstuk liggen én wil jij een kickstart geven aan de carrière van jonge starters? Ontvang vrijblijvend onze flyer en meer informatie over wat Kickstart your Social Impact voor jouw organisatie kan betekenen.