Wat is de Kickstart Academy?

Echt iets betekenen voor de wereld en je organisatie. Dit vraagt van je om bewust te worden van eigen (im)perfecties. Het vraagt een realistisch zelfbeeld, in contact staan met jezelf en je omgeving en het geloof in eigen veranderkracht. 

De Academy nodigt uit  je uit om naar binnen te durven kijken voor ontwikkeling, zingeving en verandering en vervolgens met deze kennis ‘naar buiten’ durven te gaan: Lef durven tonen om het anders te doen. 

Wij geloven dat het ideale resultaat alleen ontstaat met vallen en opstaan: door het telkens opnieuw zetten van kleine stappen. Daarom zetten we verandermethodieken zoals Design Thinking en Agile in: deze methodieken maken dit iteratieve proces mogelijk.

Wat is Kickstart?
Wat levert het je op?

Wat levert het je op?

  • Zelfvertrouwen, zelfkennis, daadkracht, een gezonde energiebalans en persoonlijk leiderschap
  • Kennis en ervaring met beproefde verander technieken
  • Sterke verander kracht en in staat zijn om je behoeften en ideeën om te zetten in tastbaar resultaat
  • Ervaring met creatieve experimenten die bijdragen aan een actuele verandering in je organisatie
  • Inzicht in je talenten en hoe je die kan inzetten

Hoe werkt het?

De Kickstart Academy is een leertraject van vier maanden waarin je twee weekenden en vijf losse dagen training volgt. Tussendoor werk je aan je persoonlijke ontwikkel doel en je verander opdracht. Je persoonlijke ontwikkel doel gaat over wat jij, aan jezelf, wil ont-wikkelen. Waar jij inzicht in wil verkrijgen en waar je mee wil oefenen. Je verander opdracht gaat over de verandering die jij in je organisatie wil inzetten en hoe je dat gaat doen. Op de trainingsdagen komen persoonlijke ontwikkeling en organisatie verandering samen, met wat je in de trainingsdagen tegen komt scherp je het ontwikkel doel en de verander opdracht aan.  

training

Wat maakt de Kickstart Academie uniek?

Tijdens de trainingsdagen is er professionele begeleiding van trainers met een arbeid- & organisatiepsychologische, sociologische & coach achtergrond. De nadruk in het programma ligt op ervarend leren: Leren door te doen! De experimenten/challenges tussen de trainingen door inspireren en beklijven de geleerde inzichten.

De Kickstart methodiek: Voor de veranderopdracht in de organisatie, ruimen we net zoveel tijd in als voor het persoonlijke ontwikkeldoel. Gevalideerde methodieken als Design thinking, Agile & Antropologisch onderzoeken gaan bij Kickstart hand in hand met meer coachende & persoonlijke werkvormen en opdrachten. 

De kracht van het programma is dat Young Professionals zichzelf leren kennen én zichzelf leren inzetten in hun organisatie. Bij de Academy staan Versnellen en verandering in balans met vertragen en stabiliteit. Kunnen bewegen tussen deze werelden maakt flexibel, een essentiële eigenschap voor Young Professionals die echt van waarde willen zijn in hun organisatie. 

.

De Kickstart Academy is iets voor jou als:

 • je zoekende bent, twijfelt over een volgende stap of denkt ‘is dit het nou?’
 • je de ambitie hebt om verandering teweeg te brengen in een organisatie;
 • je klaar bent om een persoonlijke ontwikkeling door te maken
 • je 2 tot 5 jaar werkervaring hebt
Kickstart is echt iets voor jou
Ik wil Kickstarter worden!

Ja, ik wil mij inschrijven!