Teamcoaches

Als Kickstarter ga je samen met je teamleden een verandering handen en voeten geven in een organisatie. Als je begint is alles nog nieuw: de organisatie, het vraagstuk, én je andere teamleden. Gelukkig sta je er niet helemaal alleen voor. Een teamcoach van Kickstart ondersteunt jullie tijdens het hele traject. Hij of zij helpt om obstakels te overkomen, begeleidt in het proces en stimuleert het gebruik van elkaars talenten. Kortom: de teamcoach relativeert, daagt uit en zet op scherp, zodat jullie samen zoveel mogelijk impact kunnen maken.

Anne-Greet van Rootselaar

In mijn werk als coach geef ik aandacht aan de manier waarop wij elkaar verstaan. Vanuit welke kaders denken wij en krijgt communicatie vorm. Welk verhaal vertel je, verbaal en non-verbaal. Ik stel veel vragen. Bij de gratie van ‘vragen’ denken wij.

Maaike Kluit

Humanisticus. Ik verbind mijzelf graag met mensen en ik verbind graag mensen met elkaar. Mijn kwaliteiten liggen op het vlak van netwerken, verbindingen en connecties leggen. Centrale waarden in mijn leven en werk zijn integriteit, optimisme en vertrouwen.

Jos Terlingen

Creatieve processen bewegen zich tussen orde en chaos. Een bijzonder spanningsveld waarin je – naast je innovatie – ook onherroepelijk jezelf en de ander tegenkomt. Het is mijn grote voorrecht om teams hierin te mogen begeleiden. Krachtwoorden: ontregelen, creëren, waarderen.

Freek Haagsma

Als trainer en coach ga ik uit van de eigen kracht en verantwoordelijkheid van de starters. Ik zoek naar de behoefte en autonomie van deze helden en doe mijn best om daarin te voorzien op individueel- of groepsniveau.

Ervaringen Teamcoaching

“De steun en betrokkenheid van onze teamcoach zorgde bij ons voor veel motivatie.”

“Onze teamcoach stelde op de juiste momenten een goede vraag en daar heb je erg veel aan.”

“Het is heel fijn te weten dat als er problemen zijn dat je op iemand terug kunt vallen.”

“Mijn teamcoach heeft mij uitgedaagd echt een leidende rol te nemen. Dat doe ik van nature niet zo snel, maar ik ben er achter gekomen dat ik dat eigenlijk heel goed kan. Dank daarvoor!”

  • Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

    [recaptcha size:compact]